AIVOJEN GRILLAUS

Enitenhän näissä tapauksissa on ihmetyttäny se, jo Helsingissäkin asuessa, että jos koin vaikka ratikassa aivoihin kohdistuvaa säteilytystä ja veret lentää nenästä, enkä ehdi puhua siitä kenellekään, niin jossain soundcloudissa irvailtiin biisillä “how it feels as a passenger”, tai toinen samanlainen tapaus Helsingissä, taas tuntu että aivoihin kohdistui joku lamauttava mikroaaltosäde tai vastaava, taas soundcloudis feikkiprofiili ilmoittaa “he suffers” ja valeprofiilin kuvassa on äijä jolla on aivojen suojana joku suojalevy tai kapistus. Rovaniemellä käytin mutsia Saarenkylän K-Marketis, täs mikä on huoltoaseman vieres, odottelin autossa, helvetillinen aivojen grillaus taas yhtäkkiä ja kun pääsin kotiin niin spämmääjä tiesi taas ja jotenkin kyseli, että miltä tuntu, lällällää, enkuks tietty. Ja tää viimeisin tapaus kun kävin mutsin hakeen sairaalasta, taas ajaessa tuntu kuin aivoja grillattais murhaavalla taajuudella, viel tuli tää virnuileva kaljupää keskussairaalan ovelle yhtäaikaa, kuin ois tienny että oon menossa sinne, oliko taas puhelimet ja asunto salakuunneltu? Tää tuntu todellakin murhayritykseltä.

Tekniikka tällasiin iskuihin löytyy jos joku viitsii netistä zuumailla.Ja kun nyt ollu jo vuosikausia tätä vihjailua, että sut on myrkytetty tai chipattu ja kohta kuolet, niin aatteleehan sitä että murhaako ne korruptiosiat oikeesti ihmisiä. Ainaki 20 vuotta härnätty netis ja salakuunteluilla, asuu sit Helsingissä, Oulussa tai Rovaniemellä, sit ku alkaa raivoamaan ja kohdistaa raivon myös Suomen päättäjiin, noihin omahyväisiin sikoihin, niin päätetään tappaa? Ehkä isäkin murhattiin?

Muutenhan nämä tapahtumat voisi laittaa vaikka sähköyliherkkyyden tai muun sairauden piikkiin, mutta aina nämä feikkiprofiilit ja spämmääjät tietävät säteilytyksestä.

ps. ompa jumitusta taas, ihan kuin yritettäisiin estää postaaminen, pitää monta kertaa yrittää, joten sen kunniaksi muutama lisäys, mitä vielä muistaa:

Pasilasta päin kävelin eläintarhan Nesteen suuntaan, saatanan kova säteilytys jalkoihin, tuntui ettei kohta pysty käveleen ja jalat sulaa, sen jälkeen heti netis joku ROADBURN-levylinkki sähköpostiin.

Yks sunnuntai-aamu olin käyny kai keskustas kirppiksellä, odotin rautatieaseman pysäkillä ratikkaa, helvetillinen säteilytyksen tunne jalkoihin, meinas jalat lähtee alta ja taju mennä, poliisipaku oli siinä jonkin matkan päässä.

Kerran kävelin Rikhardinkadun kirjastolta kotiin, asema-aukion kautta, huomasin poliisihenkilöauton parkissa ja jätkät näprää älyluuria, aattelin että ompa leppoisaa duunia, yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta, taju pimeni, ei hetkeen tajunnu mistään mitään, mikä planeetta/mikä valuutta/kuka mie oon? pystyin kuitenkin jatkaan matkaa ja äly palasi päähän.

Kerran töölös kävelin tietä mitä yleensä tuli talsittuu , mieletön säteilyn tunne yhtäkkiä, meinas taju lähtee, menin bussipysäkin katoksen alle piiloon, kohta poliisipaku tulee ja tuijottelevat, ihan kuin että mites se säteilytysisku toimi.

ps2. Tällausten tapahtumien vuoksi nytkin miettii, että uskaltaako lähteä sovittuun tapaamiseen, jos on taas kytätty puhelimet ja aivot alkaa grillautuun autossa, murhaava tunne. Myös käyny mielessä kun kaikkea yritetään manipuloida, että voisiko esim. sairaaloiden tutkimustuloksiinkaan luottaa, enkä tarkota että siellä työskentelevät olis vilpillisiä, mutta kaiken maailman tietokantoja urkitaan ja hakkeroidaan. Isälläki oli se tapaus, kun meni kuvaustuloksia kattoon niin tietokoneet ei toiminu, sit myöhemmin oli säpsähdytty, en muista menikö viikkoja vai kuukausia, että täällähän onkin etenevä syöpä ja levinny jo maksaankin. Siinä sit pähkäiltiin loppuun asti, että olisiko nopeampi toiminta auttanu? Aina monta viikkoa niiden yksittäisten testien välissäkin. Mutsil polvileikkaus näytti onnistuvan, että jotain positiivistakin, ei oo sote-pellet vielä pilannu koko järjestelmää.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s