MISTÄ JA MIKSI?

Joku varmaan ihmettelee mistä tätä tarinaa riittää, johtuu osittain myös siitä etten ole tervettä päivää nähnyt pitkään aikaan, outoja ylävatsakipuja melkein koko ajan, eikä syytä löydy, ulkona ei pysty oleen pidempiä aikoja, tulee järkyttävä pahoinvointi, niinku joka paikassa säteilis, etenkin autolla ajaessa tuntuu joskus murhaavalta, kuin aivoja grillattaisiin mikroaalloilla tai jollain, meinaa taju lähteä, viimeksi sillon ku lähdin mutsia hakeen sairaalasta, kesti viikon palautua aivoja käristävästä kokemuksesta.. Sit nää kaiken maailman pro-nettiluuserit päivittäin kimpussa, kohta kuolet, sut on myrkytetty ym….sitä alkaa väkisin miettiin että tietääkö ne senkin, kun ne tietää kaiken muunki. On selkeesti korruptoituneita poliisejakin mukana joukkokiusaamisessa, kun nettimainokset perustu Helsingissä poliisin tietoihin, tekevät ilmeisesti myös feikkiprofiileja twitteriin(oon aiemmin kertonu näistä ja miks epäilen poliisia) . Twitterissä nyt samaa manipulointia mitä oli aiemmin faces, joku korruptiojengi kontrolloi twitterin feediä ja “you may also like”-osiota, kirjautuessa näytetään vaan jotain vanhoja postauksia mitkä sopivat hyvin päivittäisiin kytättyihin/salakuunnelluihin asioihin, ei saa nähdä seuraamiensa ihmisten viimeisimpiä postauksia, eli samaa manipulointia mitä oli facessa muutama vuosi sitten, ehkä nykyäänkin? Yhteyttä katkotaan, kuten taas tänään, netti toimii yleensä jumittamalla, aivan sama minkä käyttiksen asentaa, hetken toimii, kunnes alkaa jumitus (ilmeisesti hakkeroidaan).

Tuli jossain aiemmas postaukses mieleen tää kokoomusnuorten jätkä Helsingissä, joka oli kuulemma roikkunu facebookissa paljon ja sitten yhtäkkiä pinna palo ja tappo naapurinsa. Kävi sillon mielessä, että olikohan samoin kyttääjien netissä härnäämä kuin itse oon? Nää on ammattilaisia jotka tätä tekee, turvakamerat ja salakuuntelut käytössä.

ps. Tarvisi 30min, korkeintaan tunti päivässä toimivaa internet-yhteyttä EDES sillä nopeudella mistä on maksanu ja mikä on luvattu, niin sais vähäiset nettihommat tehtyä, ei kiinnosta nykyään roikkua yhtään enempää luuserinetissä, mut ei toimi, pätkii, jumittaa, käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s