UUDEN MAAILMAN SANANLASKUJA #4

tässä sananlaskupaketissa ei olekaan kuin yksi, mutta sitäkin tärkeämpi muistutus kaikille kyttäysaddikteille, asia josta tuli esimerkkitapaus (tuskin ainoa) Helsingissä, muistutus siitä mitä päivittäisellä vainoamisella saadaan aikaan. Härnättiin vartijoilla, seurailtiin kyttäpakuilla, jos ketään ei näkynyt vähintäänkin muistutettiin netissä lähes joka päivä, että kävelit tänään siellä, käännyit vasemmalle ja oikealle, ostit kurkun, olit stokkalla, kävelit tunnelin läpi, kusaisit pusikkoon, olit kahvilassa, lenkkeilit metsässä, otit huikkaa puistonpenkillä etc. Pitkään jatkunut vainoleikki päättyi seurauksella että syytön sai nyrkistä, hieman oli alkoholillakin osuutta asiaan ja sillä että ilman syytä ajettiin pois festareilta, festareillakaan ei saa ottaa huikkaa Niinislovakiassa, eli KYTTÄÄMINEN SE VÄKIVALTAA LISÄÄ

Hieman samanlaisia piirteitä näkee Rovaniemelläkin, ihmisillä, jopa nuorilla, ei muuta elämässä kuin muiden kyttääminen ja älypuhelinrunkkaus.

ps. Yritän vielä kuvailla, miltä jatkuva kyttäyspainostus tuntui. Kuin koko ajan ladattaisiin asetta, joka päiväistä vittuilua kytätyillä asioilla, ei saa käydä ruokakaupassa ilman finninaamaisia kyyliä, ulkoilulenkkejäki tullaan härnään pakulla, vessakäynnitki kytätään, asuntoa kuvattiin, facebookin striimiä manipuloitiin kuin ois psykologinen koe meneillään, joka päivä kun kirjautui, heti vittuilua, kytät ja mainosmiehet tekee myös jotain sairasta yhteistyötä, koska mainokset ja spämmit perustuu kyttäkameroihin ja poliisienkin tietokantoihin, twitterissäkin näyttää nyt samalta, kun kirjaudun joku manipuloi mitä näkyy ensiksi, jotain kyttäämiseen sopivaa. Olen jo oppinut olemaan katsomatta manipuloituja syötteitä. Kuin ois korruptiokyttä välissä (man-in-the-middle) koko ajan. Joten ymmärrän tämän suomalaisenkin yhteiskunnan tapahtumat, miks joillaki loppuu hermot ja ne ajelee ihmisjoukkoon tai tappaa yhtäkkiä koiraa ulkoiluttavan naapurin, niinku Helsingissä tää kokoomusnuorten jannu. Kyttääjäpaskat härnää suomalaisia kaikin keinoin! Ja nää tuntuu ottavan kohteeksi ihmisiä jotka on yksinäisiä tai ennestään mieleltään järkkyneitä, eli ÄÄRIMMÄISTÄ PELKURUUTTA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s