RLTV, vain epäilys

RLTV:n tukevahkolta pakupojalta hieman epäilyttävää käytöstä Syväsen K-marketin nurkilta tänään hieman yli 8:00. Olin kauppaan menossa, RLTV:n paku ajoi pihaan, ihan kuin ETSIEN JOTAIN, ei pysähtynyt, ajoi sitten vastaan ennen kuin itse ehdin pihalle, sen verran kiinnosti tää outo kruisailu että ajoin perään ja poikahan pysähtyi sitten johonkin parkkiin, esittäydyin ja kyselin että onko heidänkin firma liittynyt tähän minua seurailevien porukkaan, ei ainakaan myöntänyt, sanoi vaan etsivänsä parkkia. Koko k-marketin piha oli tyhjänä, miksei parkki kelvannut? Ja seuraavastakin parkista lähti heti muualle kun olin jututtanut. Olen muistaakseni soittanut tähänkin firmaan aiemmin heidän vartijansa oudosta seurailusta, eivät ainakaan myönnä että heidän työntekijänsä ihmisiä seurailisivat. Vain epäilys, että oltiin taas minua jahtaamassa. Onkohan vartiointiliikkeilläkin omat viharyhmänsä pelkurien naamakirjassa?

Tiedän kun näille puhuu/raivoaa, niillä joku kännykkänauhoitus päällä, saavat todistusaineistoa omasta tyhmyydestään? Onhan se fakta ettei näille kaikille firmoille riitä oikeaa seurattavaa, ei edes Helsingissä.

Lisätään vielä, realismin vuoksi, että saattoihan kaveri olla vaan pihalla ja ajella minne navigaattori näyttää, näitä autoillakin hortoilijoita kun nykyään tuntuu riittävän, pysähdellään jatkuvasti tien reunaan, bussipysäkeille, kuin oltais robotin ohjaamia eikä omaa suuntavaistoa ollenkaan. Ja tietenkin itse epäilen, sattuneista syistä, kaikkia omituisesti käyttäytyviä turvamiehiä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s