HYPOTEESI

Tässä voisi jo kirjoittaa tutkielman/esseen aiheesta, ehkä tulevaisuudessa vielä kirjoitankin, mutta yritän tiivistää kaiken tämän mikä alkoi Helsingissä siitä että huomasin mihin kaikkeen nykyistä joka nurkan turvatekniikkaa voidaan käyttää, kritisoin sitä härnäykseltä tuntuvaa seurailua, sekä siihen että kritisoinnin seurauksena, vaiko sattumalta?, alkoi tuntumaan ettei pysty elämään täysipainoisesti enää tässä säteily-yhteiskunnassa.

Eli blogissahan on paljon olettamuksia, on pakko vittuilla suuntaan jos toiseen, siksi että tietoa pimitetään suomalaisilta, tietoa käytetään ehkä hyväksi minunlaisia vastarannankiiskiä ja muitakin kohtaan. Faktaa on kaikille se, että ihmistä pystytään nykyään seuraamaan joka paikkaan minne hän menee, ainakin Helsingissä. Tähän yhdistettynä nämä SALAISET TEKNIIKAT, mitkä eivät enää olekaan niin salaisia, joilla ihmiseen voi kohdistaa wifi/mobiilidata/tai jotain muuta elektromagneettista säteilyä. Tämä selittäisi ne kaikki oudot tuntemukset Helsingissä, kun yhtäkkiä saattoi päässä sumeta tai tuntui kuin tulisi näkymätön isku päähän tai jalkoihin kirkkaalta taivaalta, tai yhtäkkisiä omituisia polttavia kipuja ympäri kroppaa. Joten yhteenvedetty olettamukseni on se, että vaikka nyky-yhteiskunnassa saattaa sattumaltakin joutua elektromagneettiseen säteilyyn kaikkien älymoukkien keskellä, niin sitä voidaan kohdistaakin, tiedetään täsmälleen missä kävelet, laitetaampa kunnon elektromagneettinen kenttä pystyyn niin jätkä tuntee sen päässään tai pahimmillaan sydämessään. Ja kun on kirjoittanut asiasta julkisesti, on Nivavaarassakin nähnyt näitä typeriä penikoita, jotka yrittävät tulla mobiilidatansa kanssa tahallaan säteilyttämään, TIEDÄN MYÖS MISSÄ MASTOT OVAT ja näen jos joku puskarunkkari yrittää saada minut maston ja moukkapuhelimensa väliin. Ja sitten oli muutamiakin sattumia Helsingissä, joissa meinasi yhtäkkiä taju lähteä ja siinä oli sitten poliisiauto tai poliisit sattuivat ajamaan sopivasti paikalle, tai poliisit olivat samassa ruokalassa ja värkkäsivät älypuhelimellaan jotain ja yhtäkkiä tuntui kuin aivoni meinaisi räjähtää. Heräsi kysymys testaako poliisikin kyseenalaisia tekniikoita ihmisiin? Ehkei ole virallisissa trio-hallituksen tai poliisin toimintasuunnitelmissa, tai ase-repertuaarissa, mutta jotkin PUNISHER-wannabe kytät kokeilevat omia tekniikoitaan, ehkä turvafirmoillakin jotain kokeiluja? Oli yhdessäkin Töölön kaupassa hedelmätiskin kohdalla tuntemus, että yhtäkkiä meinasi sydän pysähtyä ja tuntui kuin olisi säteilytetty jollain.

Että tässä lyhyt tiivistelmä, olkoon se sitten hypoteesi, mutta tämä tiedon pimittäminen ja omakohtaiset kokemukset tuottivat tämänkin, enkä kadu mitään aiemmin kirjoittamaani tai tekemiäni pilakuvia, yhteiskunta vaan on muuttunut saatanan sairaaksi, jotkin ihmiset saavat tyydytystä helvetin tylsään elämäänsä vain muiden vastoinkäymisistä tai kiusaamisesta.

ps. ja mikä tuosta ruokala-insidenssistä tekee vielä epäilyttävämmän oli kun yksi poliiseista käveli lähtiessään vielä ihan pöytämme vierestä ihan kuin tuijottaen tarkasti mitä säteilytyksellä saatiin aikaan. Hieman samanlainen tapaus myös Rovaniemen poliisiasemalla kun raapustin rikosilmoitusta, helvetillinen säteilytyksen tunne, väkisin sain lapun kirjoitettua, vaikka tuntui että taju kohta lähtee, lähtiessä huomasin aulassa, takanani, kaks toimistokyttää. Kävi ihan mielessä että joku WIFI-säteilytysviritelmä taas? Olenko hullu vai pystytäänkö ihmisiin kohdistamaan murhaavaa säteilyä?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s