SÄHKÖPOSTIEN MANIPULOINTI

Kirjoitin jo useita vuosia sitten epäilyistäni sähköpostien blokkaamisesta ja manipuloinnista, syytin erästä firmaa (joku pidempään minua stalkannut ehkä muistaa), että niitäkin kontrolloitaisiin psykologisessa kiusaamistarkoituksessa kuten facebookin striimejä. Ainakin minua vastaan hyökätään koko ajan murhanhimoisella feikkiprofiili- tai mainostajalaumalla jotka ainakin unelmoivat tappamisestani, tapahtunut melkein joka palvelussa mihin liityn.

Usein tuntunut bändien sähköpostit jotenkin tekaistulta, ivailevilta, niissä on sama formaatti, ehkä joku on aidosti lähettänyt musiikkia kuunneltavaksi, mutta ennen kuin meili päästetään perille, sitä muutetaan. Tietenkin on myös meilien feikkaajia, jotka saavat tyydytyksen feikkipostin lähetyksestä, itsekin voisin tehtailla niitä jos kiinnostaisi. Myös jos olen tilannut jonkun uutissyötteen niin näytetään vain tietyt stalkkaamiseen sopivat asiat, muut ehkä blokataan tai lähetetään vasta sopivalla hetkellä. Helvetin ammattimaista toimintaa, netin kontrollointia, jossa käytetään kaikki mahdollinen kyttäyspotentiaali, asuntoakin salakatsellaan jollakin keinolla.

ps. Huomasin myös auton tuulilasissa uusia kivityksiä tai ampumajälkiä, saattaa olla etten ole huomannut kaikkia aiemmin, mutta tästäkin tiedotettiin jokin aika sitten anonyymispämmillä tai täsmämainoksilla, että olisiko aika vaihtaa tuulilasi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s