ISÄÄKIN KIUSATTIIN

Muutama juttu vielä blogiin, jotka kertovat kuinka täynnä olen salakuuntelijoista, kyttääjä-äijistä, seurailevista älypenikoista etc.

Isästäkin huomasi usein, että on järkyttynyt salakuuntelusta ja stalkkereista jotka tietävät kaiken. Yks esimerkki, jolla ehkä Rovaniemellä härnätään nykyään muitakin, oli joku tulityökoulutus-textarispämmi. Jos hän poltti roskia mökillä tai kotona takassa, hetken päästä lähetettiin joku tulityökoulutus-mainos puhelimeen. Hänkin ihmetteli spämmejä, huomasin kyllä kaavan, annettiin ymmärtää että sua kytätään koko ajan, teet tulet sitten mökillä tai kotona.

Kerroin aiemmin härnäävästä Nivavaaran moponulikasta, joka ajeli muutaman kerran ohi ja tuli sitten nenän eteen keulimaan ja pakeni (jonnekin Nivavaaran K-marketin nurkille, sen verran kuuntelin itsekin sitä helvetin äänekästä ruohonleikkuria, apina herätti varmaan koko naapuruston aikaisin lauantai-aamuna). Hetki tämän incidentin jälkeen tuli mopo toisesta suunnasta, arvelin tietenkin että taas se vitun moporunkkari. Päästin koiran vapaaksi tien reunaan ja menin keskelle tietä odottamaan, että pysäytän sen paskiaisen, kunnes huomasin että mopoilija olikin nuori tyttö. Saattoi tyttö hieman ihmetellä, ehkä jopa säikähtää.

Kolmanneksi yritin taas jututtaa tätä Nivavaaran puskissa hiippailevaa sankaria, aika pitkä luiseva röökikundi, joka tuntuu usein tietävän mihin parkkeeraan kun käytän koiraa lenkillä (On se sitten Nivavaaran kentän parkki, Nivavaaran koulun parkki, K-marketin parkki, Rinteenmäen parkki ym. Että sinne vaan muutki bongaamaan minua, eritoten sinkkunaiset). Tää pusikoissa lorvaileva supersankari seurailee ja näyttää tunnistavan minut muttei uskalla sanoa omaa nimeään, nytkin luikki pakoon. Mitä sillä on pelättävää, mistä se saa paikannustiedot? On sanomattakin selvää, että joku narsistieliitti salakuuntelee, salakatselee, spämmää ja seurailee ihmisiä Rovaniemellä. Jakavat tiedot lapsilleenkin? Ymmärtäis jotenkin senkin, saavat hetken rauhan kun penikat jahtaa pokemoneja tai jotain utopiaa.

Että joku tietää ketä nämä nulikat ovat, vois laittaa viestiä, käyn vaikka jututtaan heidän vanhempiaan. Ja luulis ton ikäsilläkin jätkillä jo naiset kiinnostavan eikä ihmisten seurailu Nivavaaran kaduilla ja neteissä, mihin tää maailma on menossa?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s