KYTTÄÄJÄPENIKAT

Kirjotetaas pari sanaa tästäkin vaikka ois parempaakin kirjoteltavaa, tuntuu että jotku Nivavaaran älyrääpäleet oikeen kerjäävät huomiota, ovat vissiin addiktoituneita blogin lukijoita ja stalkkereita, tai niiden vanhemmat ovat. Alkaa myös tuntumaan, että onko lordillakaan näin paljon fanikuntaa (vai vihaajia) rollossa?

Pari tapausta lauantailta ja sunnuntailta, ei jaksa kaikkia kirjoittaa. Lauantaina-aamuna koiraa ulkoiluttaan yhteen risteykseen, siihen joku nulikka äänekkäällä mopolla ajeleen, eipä siinä mitään, hetken kuluttua tuli taas ja keuli siinä mun nähden ja lähti u-käännöksellä pakoon. Haiskahti, että joku poliisin poika laitettiin härnäämään, kun on toi “keuliva paku”-vinoilu twitterissä.

Toinen tapaus eiliseltä. Tohon Nivavaaran K-marketin nurkille koiraa ulkoiluttaan. Jotain puhelimensa kanssa etsivä/paikantava yksinäinen älynuori hetken päästä pyöräili siitä, kävi kaupassa tai kaupan pihassa mutkan. Pikku nilkki tuli sieltä takas ja näki minut, pysähty, huomasin että se alko jotain virittään siihen älyrunkkauslaitteeseen, kameraa varmasti, laitto puhelimen tangolle “kuvausasemiin” että sais hyvää matskua ja lähti ajeleen mua kohti. Käänsin selän kun näistä Nivavaaran pervopenikoista on jo kokemusta, poju ajo siihen mun selän taakse kameransa kanssa, teki u-käännöksen ja ajoi johonkin puskaan piiloon, pettyi vissiin matskuun kun tuli siihen hetken päästä uudelleen puskista kun olin koiraa nostamassa autoon.

Molemmissa tapauksissa tuntu taas, että ensinnäkin paikannetaan jotenkin mihin parkkeeraan, sit lähetetään penikka nuuskimaan kun itse ei jakseta vaivautua. Mitä tollasistaki tulee kun ei nuorella iälläkään elämässä ku älypuhelin ja ihmisten kyttääminen? Kyttiä varmaan. No, bongasinhan itsekin hetken julkkiksia kun muutin kallioon, parin vuoden päästä olinkin itse bongattavana.

Täs oli pari esimerkkiä, samanlaisia riittäs enemmänkin, päätelkää itse olenko hullu vai onko maailma sairas?

ps. pieni lisäys, ehdotus, kun vanhemmat eivät näytä opettavan älyäpäröilleen Nivavaarassa kuin typeryyksiä, sen verran jo muakin seurailtu/tähtäilty vuoden aikana. Peruskoulun opetusohjelmaan lisäys oikeasta älypuhelimen käytöstä, luulis sen oman photoshopatun finniturvan jakaminen joka twinderiin riittävän? Nää jotku näyttääkin siltä, että niitä ohjailtais koko ajan, hortoilevat minne puhelin käskee, kyttäysjumalan ohjaamia robotteja, ei omaa tahtoa ollenkaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s