SOTILASPOLIISIKAPIAINEN

hieman tukevahko kaljupää, vääpelin laatat tais olla (ei sen kummosempi, on nimittäin oltu luutnantinkin kuristusotteessa varusmiesaikana, ei uponnu vitsit paikallisessa yökerhossa), sattui amusella Syväsenvaaran K-marketin pihaan hetki sen jälkeen kun parkkeerasin koiraa ulkoiluttamaan. Ohimennen kysäisin, että onko heilläkin ihmisiä seurannassa, kielsi ensin mut sitten kiherrellen myönsi (kun sanoin ettette myöntäis vaikka seurailisittekin) että: “Kaikkia seurataan”.

Samaan aikaan hänen kanssaan paikalle ajoi vanhempi mies, jonka piti päästä kuittailemaan koirasta, taas, tätä on tapahtunut aiemminkin. Möläytteli perään, että onpa lihava koira ja taitaa ikäkin vaivata, käskin suksia muualle vittuilemaan. Haiskahti taas joltain eläkkeeltä olevalta kytältä joka ei pysty lopettamaan kyttäämistä eläkepäivilläänkään. Pilaavat koko ammattikunnan maineen, kuten tämä spurguileva kelkkapoliisikin.

Eilen muuten samaisen kaupan pihalla, sattui secuauto taas pihaan heti mun jälkeen. Haastattelin nuorukaista, heillä ei kuulemma nimilistaa, mutta seuraillaan epäilyttävän näköisiä henkilöitä. Pitäs heidänkin tietää, että epäilyttävimmät käyttää merkkipukua ja kanniskelee salkkua mukanaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s