TEMPPELIAUKION TERRORIUHKA

Kuten te rakkaat anonyymiseuraajat, trollinulikat sekä muut internetpygmit arvasitte, pari sanaa irtoaa tästäkin. Voihan se taas olla oikeakin uhka, mutta kun itseä kohdeltiin helsingissä välillä kuin mahdollista terroristia, niin tämä tuntuu menevän taas käsikirjoituksen mukaan, poliisi kohottaa terroriuhkan mahdollisuutta ja parin päivän päästä temppeliaukiolla suuri operaatio, josta ei voida kertoa sen enempää, ei edes sitä onko se pommiuhka, aseistettu terrorihyökkäys, vallankaappaus vai “pakulla ihmisjoukkoon” -rymistely.

Oisko joku “pikkuterroristi” taas feikkiprofiililla uhonnu jossain vauva.fi:ssä tai Suomi24:ssä? Jos itse reagoisin jokaiseen feikkiprofiiliin, spämmiin, mainosvittuiluun, salakuunteluun, salakatseluun, myrkytysuhkaan ym. raukkamaisuuteen, saisin nykiä vastaantulijoita kaksin nyrkein pataan harva se päivä.

ps. Aiempiin tarinoihin päivitystä, juttelin yks päivä paikallisen secularitaksen johtoportaan kanssa, enkä oo kuulemma ainakaan rovaniemellä listoilla, sen verran myönsi tai lipsautti, että heilläkin on ihmisiä seurannan alla. Helsingissä olin jollain listalla, ehkä Top-kympissä “vaaralliset stoner ja psykedeelisen musiikin ystävät” -listalla tai “Suomen vittumaisimmat miehet (poliisin näkökulmasta)” -listalla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s