KOLUMNI AUTOTEIPPAUKSISTA.. (ja hieman poliisistakin)

…vai miksi niitä kutsutaan, auton kyljissä olevia mainoksia kuitenkin. Rovaniemellä näyttää, että facebookin ja netin vittuilumainoskulttuuri on tullut myös autoihin esim. “Ole mies, mene parturiin!” -mainoksen ois voinu ottaa vittuiluna nuorena epävarmana pitkätukkana. Onko Rovaniemellä vieläkin tämä pitkätukkien vihaamiskulttuuri, pitää olla jotain vihattavaa ja nyrkinruokaa? Samainen auto parkkeeraisi kallion kujille niin olisi vähintäänkin spraymaalin peitossa, ehkä kuljettajakin pyöriteltäisiin tervassa ja höyhenissä. Mut samapa tälle kun tukka-aika on jo omalta kohdalta ohi.

Toinen juttu liittyen Rovaniemen autonseurailukulttuuriin, paikannetaan jotenkin tai salakuunnellaan minne aion mennä koiraa ulkoiluttamaan. Noin kuukausi/pari sitten menin Nivavaaran messualueen kentälle, ehdin koiran saada ulos ja kävellä hetken, niin joku valkoinen auto tuli perässä parkkipaikan toiseen päätyyn, istuivat autossa, hetken jotain miettivät, sitten ehkä hoksasivat että olenkin toisessa päädyssä parkkipaikkaa, ajoivat tuijottaen ohitsemme ja poistuivat, auton kyljessä joku junttimainen teksti “Ota ylivoima vastaan!”, heti mietin että taas joku sikakyttä vapaa-ajallaankin seurailee ihmisiä. Näitä on ollut muulloinkin, ajetaan heti perässä jonnekin minne parkkeeraan, tuijotetaan vaan kuin jotain eläintä eikä edes nousta autosta. Onko Rovaniemellä tekemiset vähissä vai mitä tää pervoilu on? Tarvitaan jotain vihattavaa niinku poliisienkin Facebook-ryhmässä?

Kun isä oli vielä hengissä käytiin samaisen kentän nurkilla lenkillä, tunsin yhtäkkiä saatanan kovaa säteilytystä kropassani, meinasi taju lähteä polulla. Kun palattiin kentän kulmille, niin kyttäpaku siinä aitiopaikalla parkissa tuijottivat vaan meitä, jos olisin ollut yksin olisin käynyt möläyttämässä muutaman sanan. Kun startattiin auto, hekin poistuivat heti, oli 100% selvää että tulivat vain meitä kyttäämään. Enitenhän tossakin
vitutti, että kun isäkin oli jo aika huonossa kunnossa, niin nämä korruptiosiat tulivat
pervona kyttäämään, tuntu että ihmiselämä on niille kusipäille vaan jotain sairasta viihdettä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s