RISKIHENKILÖITÄ

Taas uusi sana uutisissa, Suomessa satoja riskihenkilöitä mahdollisten terroristien lisäksi, onkohan nämä niitä joita härnätään ruokakaupoissa, keskuspuistossa ja kauppakeskusten vessoissakin, kuten itseä Helsingissä? Tahallaan härnätään että saatais lisää “riskihenkilöitä” ja väkivaltaa. Sama sikailu jatkunut Rovaniemelläkin, jotku pervot kyttää jopa milloin menen kotiovesta ulos. Laittakaa nyt se poliisien facebook-ryhmän nimilista julkiseksi, siellä sitä vasta riskihenkilöitä on, vitun korruptiosiat päättävät salaisessa ryhmässä ketä seuraavaksi vainotaan!

ps. lisätään vielä korruptioepäily kun pankkikortti ei toiminut lähikaupassa, sattui
joitakin kertoja Helsingissäkin, muilla toimi minulla ei. Näitähän sattuu kaikille, kuten jatkuvia puheluiden katkeamisiakin. Helsingissä kävi jo mielessä, että pystyykö joku korruptiotaho lukitsemaan kortteja hetkeksi piruillessaan?
Samaisesta tuli myös mieleen kun olin kiinniotettuna vapaus pelissä -mielenosoituksen johdosta, kortti oli sen yön poliiseilla/poliisivartijoilla, korttia oli juuri silloin yritetty käyttää jossain ja pankilta tuli viesti että kortti on lukittu ja olisi syytä vaihtaa kortti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s