PELKURIMAISET VIHARYHMÄT…

…mahdollistavat juuri sellaisen vainoamisen minkä kohteeksi olen joutunut Helsingissä ja Rovaniemellä, ei tarvi olla “virallisilla” listoilla. Pitäisi tutkia onko Securitas/G4S/ym. turvatiimeillä myös salaiset viharyhmät ja vainolistat, koska minut tunnistettiin ja härnättiin Helsingissä joka paikassa, olin sitten itäkeskuksessa, Malmilla tai muualla, niin kyttäpaku tai turvamiehet perässä. Miettinyt jo vuosia samaa mistä indietarget-bloggaaja kirjoitti, että käskyttääkö poliisi turvafirmoja vai onko heillä omat vainolistat?

ps. Hieman päivitystä kun lueskelin vielä lisää longplaysta, ryhmässähän on myös vartijoita eläkeläisiä ja ex-kyttiä, joten mahdollistaisi erittäin laajan yhden ihmisen vainoamisen ilman mitään virallisia merkintöjä. Tuntunut Nivavaarassakin muutamankin kerran koiraa ulkoiluttaessa, että mitä nämä vanhat äijät jotka melkein väkisin tulevat juttelemaan/huutelemaan jotain salakuunneltua, olen aina ajatellut että varmasti eläkkeellä olevia kyttiä.

Poika ja susi -viittausta voisi rinnastaa tappouhkaukseen, vai käsitinkö väärin? Aika saatanan kieroa tekstiä muutenkin, ihan kuin rikollisjengi, esim. tämän raukkamaisen paskanjauhannan paljastajat ovat selkäänpuukottajia.

ps2. Lisään vielä yhden epäilyn, koska poliisit näyttävät läpeensä korruptoituneilta, liittyen yhteen kisahallin putkassa yksin viettämääni yöhön (syy löytyy aiemmista kirjoituksistani). Keskellä yötä ilmaistointilaite alkoi hurisemaan, enkä pystynyt enää hengittämään muuta kuin putkan oven alla olevasta raosta, tuntui kuin ilmastointilaitteen kautta olisi laitettu jotain keuhkot salpaavaa “pölyä” putkaan. Pyysin apua, etten pysty hengittämään, mutta vartijat tai poliisit vain huusivat vittuiluja. Olin jo ennen sitä arvostellut poliisia vainoamisesta, että ehkä käyttävät tällaisiakin sairaita metodeja? Tämänkin jälkeen heti seuraavana päivänä tuli twitteriin kaveripyyntö feikkiprofiililta, jossa profiilikuvan henkilö makasi putkan lattialla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s