KUINKAHAN PALJON NÄRÄÄ…

…puhelinten ja asuntojen salakuuntelulla on aiheutettu, ehkä suurin syy nettiraivoonkin, mainostajille jaetaan urkitut tiedot lisätienestin toivossa. Esim. jotku jutellu muka luottamuksellisesti puhelimessa, sitten joku valetukiasemapervo laittaa tiedot jakoon, keskustelijat syyttää toisiaan tietojen levittämisestä, ehkä on tapettukin, tehty itsemurhia lavertelun takia, kaikki tietää suomalaisen luonteen.

Tän vuoksi osittain alko vituttaan Helsingissä vapaaehtoistyö tukihenkilönä, usein oli salakuunneltu kahdenkeskiset keskustelut ja facebookiin tai emailiin heti vittuilut, että tiedetään kaikki mitä puhuitte lällätilää. Ei juipeille voinu sanoa, että jättäkää se Nokian vanha salakuuntelurieska himaan, molemmilla sattu oleen Nokian vanha rieska. TAI sitten Helsingissäkin on, kuten punaisella torilla, jokaisessa katuvalopylväässä salakuuntelulaite.

Joskus oli puhelimessa sovittu tapaaminen tiettyyn aikaan tietyssä paikassa, niin eiköhän kyttäpaku sattunu sinneki joskus kummasti samaan aikaan, niinku ois suuri terroristisolun miitti, vittu mitä skeidaa. Tuol ne sitte auttaa nettikiusattuja, ettei tilanteet eskaloidu? Itse pystysin auttaan paljon paremmin, on nimittäin vankkaa kokemusta nettihäirinnän ja salakuuntelun kohteena olemisesta. Ja nää trollaajat pitäis ottaa kiinni, ois varmasti mahdollista, ja kunnolla remmiä perseelle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s