MIKSI POLIISI SALAKUUNTELEE?

Edellisen rähinän innoittamana hieman historiaa ajalta ennen Helsinkiä, miksi en voi luottaa poliisiin ja epäilen heitä asunnon ja puhelinten salakuuntelusta? Keskustelin isäni kanssa noin 15v sitten kotona siitä miksi asuntoa koko ajan salakuunnellaan ja lähetetetään mainoksia ja spämmejä perustuen kyttäämiseen. Epäilin että olenko epäiltynä jostain rikoksesta. En pyytänyt mitään selvitystä, mutta Rovaniemen poliisi lähetti paperin, jossa oli kaikki tietoni, eli joku poliisi oli salakuunnellut keskusteluitamme. Tää samahan jatkuu nykyäänkin, en tiedä kenen toimesta.

Toinen samankaltainen. Asuin Oulussa, tällä kertaa pyysin tietoni koska salakuunteluperversio ja nettihäirintä jatkui. Rovaniemen tai Oulun poliisi lähetti lapun jossa ainoa merkintä oli, että olin ilmiantanut ruorijuopon jossain takahikiällä, missä en ollut koskaan käynytkään. Haiskahti silkalta vittuilulta.

Helsingissä aiemmin mainitsemani Gullsten kertoi myös etten ole millään epäiltyjen listalla, aika jännää että kaikki se turva-alan vaino kuitenkin? En ole epäiltynä mistään, mutta perässä juostaan urakalla ja spämmätään/mainostetaan päivittäin että ostit tänään sitä ja tätä, olit siellä ja täällä, tai mikset ostanut lanttua? Samaan aikaan Aarnio kavereineen hilaa tynnyreitä ja nussii huoria. Unohtamatta SUPO:n pakunussijaa, tulipa mieleeni myös legendaarinen kummeli-sketsi, jossa poliiseilla on vehnäjauhot nenässä, mistähän sekin on keksitty?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s