ROVANIEMEN SOTAHARJOITUS JNE.

Satuin lukemaan maanantaina alkavasta sotaharjoituksesta Rovaniemellä, en ole seurannut onko näitä järjestetty aiemmin. Jos on, ei ole kaukaa haettua että kaikkien valtioiden satelliitit ovat suunnattuna Rovaniemeen, ehkä vuoden ympäri? Kirjoitin aiemmin, kun tuntuu että koko ajan kävelyitäkin stalkataan, epäilin, että armeijan hommissa noi jotka tulleet ulos kyyläämään kun kävelen heidän luxus-talonsa ohi.
Kysyin jalankulkijoiden stalkkaamisesta myös eduskunnan oikeusasiamieheltä, eivät vastanneet, soundcloudin kautta sen sijaan heti vihjailtiin, siellähän biisinnimillä spämmätään, että tämä olisi ENCLAVE, erillisalue?

Toi kamera/satelliittivainohan ollu välillä ihan päivittäistä Nivavaarassa, jos on punaset raidat sukissa, jos löydät kirjeen postilaatikosta, jos on punanen takki, jos on vihree huppari etc. heti spämmii tai mainosta että tiedetään ja kytätään sua… ja niinku kirjotin aiemmin asunnon sisälle zuumataan myös.

Asunnon ja puhelimen salakuunteluun liittyen, on jo vuosia spämmätty jollain LOUD RAGE music tai promo -meileillä, jos korotan ääntäni kotona tai vaikkapa puhelimessa eduskunnan vääryysasiamiehelle raivoten, heti LOUD RAGE musapromoa, muulloin ei tule.

Ehkä anarkistit ja aktivistit ovat hyviä kohteita näihin kyttäysgeimeihin ja vainoharrastuksiin, ehkä jopa kidutetaan/murhataan näillä uusilla etämenetelmillä. Jos saa anarkistin tittelin kun ei siedä tota ihmisten vainoamista kaikin mahdollisin keinoin ja uskaltaa kirjoittaa siitä, niin olkoon perkele, mielestäni Aarnion kaltaset siat ja hänen juoksukoiransa ovat pahempia uhkia yhteiskunnalle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s