HELSINKI-VANTAAN HERKKUPALAT

Näistä joistakin on yksittäistapauksina tullut kirjoitettua jo aiemmissa blogeissa ja ehkä facebookissa, mutta kokoelma, mitä vielä sattuu muistamaan, Helsinki-Vantaan kyttäyspaloista. Securitas ekana mielessä, heitä ennen oli turhatiimi tai G4S, muutamankin kerran “sattui” kun turvatarkastuksesta pääsin niin oltiin siinä heti nurkan takana oottamassa ja virnuilemassa, eräänlaista vainoamista omasta näkökulmasta, että kameroilla kytätään vain sua, olet suurin kriminaali Helsinki-Vantaalla ja stadissa, eikä lentokentällä ole muuta kytättävää.

Joskus kun etsi jonkun syrjäisen looshin, jossa vois käyttää läppäriä rauhassa, niin sinne heti nuuskimaan, kerran jopa kädet puuskassa vartioimaan mun netin käyttöä. Sattuipa myös kerran Urpilainen samalle lennolle, siihen sitten Securitas-finniturpa ympärille pörräileen, Urpilainenki näytti hieman katsovan, ehkä pelkäävänkin, että mikä mafioso olen kun Securitas tuli vartioimaan.

Poliisikaksikkokin pelleili kustannuksellani kerran. Taas turvatarkastuksesta pääsin ja lähdin kävelemään tuttuja reittejä, oli ehkä aiemmin profiloitu minne kävelen. Tulivat mun eteen käveleen ja kun pääsivät siihen elektroniikkaliikkeeseen toinen kyttä
muka alkoi testaamaan digikameraa ja tähtäili sillä mua. Oli tainnu korruptiokirjotukset napsahtaa heidän nilkkaansa ja piti vähän härnätä.

Viimeisimpänä taas paras pala, vessassa pyyhin pönttöä ennen paskalle alkamista, sit wlaniin ja eiköhän eka spämmi ollu, että “kiillotit posliinia, kiillotit posliinia!” tai jotain sinnepäin, mut näin kerrottiin että Helsinki-Vantaan vessoissa on toilet-camit tai muut piilokamerat, siel muna pystyssä kyttäävät turistien vessakäynnit, terroristejä muka.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s