“SOSIAALISET MEDIAT”

Menee jo liikaa aikaa näihin kirjoituksiin, mutta muutama sananen ns. sosiaalisista medioista, jotka omalla kohdallani tuntuvat psykologiselta sodankäynniltä, joissa kaikki sosiaalisuus ihmisestä yritetään tappaa. Tää trendihän tuntui alkavan facebookista, nykyään muissakin medioissa joihin kirjautuu, kaikkea mitä näet kontrolloidaan. Et näe seuraamiesi ihmisten postauksia niin kuin ennen, vaan jonkun sairaan kyttääjäporukan
valitsemia viestejä, mainoksia, suosituksia, etc. Kuin olisi päivittäinen sairas ihmiskoe meneillään, jossa ihmisistä yritetään luoda yksinäisiä, kärttyisiä, vihaisia, raivoavia, ehkä on jo luotu muutama tappaja ja joukkosurmaajakin? On toi niin vitun painostavaa ja järjestelmällistä vainoamista päivästä toiseen, kaikki keinot ovat sallittuja, salakuuntelu, salakatselu, taas on katseltu ainakin kahta huonetta jollain satelliitilla tai drone-kopterilla, spämmääjät/mainostajat tiesivät, että yksi huone on tyhjänä ja siellä on patja lattialla.

Tai voihan tää kaikki olla man-in-the-middle pervoilua (netti jo vuosia kummasti jumittanut, on sitten mikä tahansa operaattori tai käyttis), eikä itse palveluissa ole mitään vikaa, mutta joku kyttääjäporukka kontrolloi nettiliikennettä ja lisää sinne haluamaansa vittuilusisältöä? Ei toi ihan yksittäisten pikkunörttien touhua ole ollut, vaikka se siltä yritetään saada näyttämään. Ajoittain tuntuu myös, että sähköpostiliikennettä kontrolloidaan jollain filttereillä, päästetään läpi vain vittuiluun sopivat viestit, mut on siellä yleensä yks normaali viesti kymmenen vittuilun välissä.

ps. Lisätäämpä loppuun vielä “herkku”, minkä vuoksi epäilen poliisin liittyvän tähän päivittäiseen nettihäirintään ja vuosia jatkuneeseen vainoamiseen. Aiempiin kirjoituksiini liittyen olin eräs aamu Malmin poliisitalolla jutustelemassa vanhemman komissaarin kanssa illan tapahtumista, sukunimeltään GULLSten, asiallinen ukko, mutta seuraavana päivänä kun menin töihin niin heti GULLS-koripallomainosta koko ajan työkoneelle, aika jännä “sattuma” taas, mainostaja oli urkkinut poliisien järjestelmät vai jakaako kytät tietoja mainospaskiaisille?

ps2. Ja kyseisessä työpaikassa (tää ongelma varmaan joka paikassa missä netti, eikä osata blokata mainosnilkkejä), kaikki muutkin mainokset tuntuivat olevan piruiluja jollekin työntekijälle, esim. kun kerran sattui tulemaan “normaali” veikkauksen mainos, niin työkaveri huusi, että: “Kuka on veikannu, tuli veikkauksen mainos!”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s