HELSINKI CENTRAL PARK STALKING ETC..

Helsingin keskuspuisto, hieno paikka ulkoilla, MUTTA joitakin vuosia sitten aloin saamaan spämmejä tai soundcloud feikkiprofiileilta (nehän on käyttänyt biisin nimiä jo vuosia spämmäykseen ja tappouhkauksiin myrkytyksellä ja muilla keinoilla) viestejä, että sielläkin stalkataan. Ensiksi epäilin tietenkin kameroita, mutta nopeasti valkeni että jollain satelliitilla kytätään lenkkeilijöitä, ehkä samaa mitä tapahtuu Rovaniemellä. Muutamia esimerkkejä spämmeistä, esim. jos kusasi pusikkoon, siitä heti spämmit, tai jos kuvasin hetken tunnelissa graffiteja, heti spämmi, että piiloilit tunnelissa, kerran pysähdyin tahallaan puun alle levähtämään ja kuinka ollakaan heti soundcloudissa feikkiprofiililta biisipostaus “hidden under the trees” ja sitä rataa… monet tapaukset jo unohtuneet. Poliiseille ja vartijoille satelliittitiedot ulkoilustani tuntuivat menevän, jos olin vaikka puiston reunamailla Taka-Töölössä, jossa oli joku sairaala, niin heti käskettiin
sairaalan vartija ulos minua tuijottamaan, tai poliisipaku tai moottoripyöräkyttä tuli ajelemaan keskuspuistoon. Sit oli näitä säteilytysiskuja, joissa meinas jalat mennä alta tai taju yhtäkkiä lähteä, kännykköjen ja mobiilidatojen surinat ei tunnu missään niiden rinnalla, nämä iskut tuntuivat kuin yritettäisiin grillata siihen paikkaan.

Stadishan oli paljon näitä penskojen tehtailemia tarroja, joissa kuvattiin myös säteilyä ja graffiteja jostain “gamma radiation space jeesuksesta”, että ilmeisesti muillakin on jotain kokemuksia. Tää mun vainoaminen tuntuu olevan jatkumoa Rovaniemellä jo toistakymmentä vuotta jatkuneelle salakuuntelulle, nykyään myös asunnon salakatseluspämmejä, joten ilmiselvää, että joku korruptiojengi stalkkaa, seurailee ja vainoaa autoja/ihmisiä kaikin mahdollisin tekniikoin. Ja kun uskallan kirjoittaa näistä, ehkä noi myrkytysviestitkin on totta, tai ainakin joku pelkuriporukka fantasioi tappamisellani.

Ja jatkumoo kaikelle oli myös osallistuminen VAPAUS PELISSä -mielenosoitukseen, aamul kun pääsi siit lähteen niin kyttä möläytti, että “LäHDE LäHTEE KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA”, haiskahti että olen entuudestaan tuttu ja mun seikkailuja on urakalla stalkattu? Vittu, täyttä joukkokiusaamista toi poliisien ja vartijapenikoiden touhu ollu, ihan kuin yrittämällä yritettäis luoda väkivaltaa ja uusia joukkosurmia?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s