AUTON PAIKANTAMISESTA / ILLEGAL CAR TRACKING

Jäänyt hampaankoloon tääkin juttu varsinkin kun se näyttää jatkuvan Rovaniemellä. Viime syksy oli erittäin vilkasta aikaa pokemon go penikoiden suhteen. Minne tahansa parkkeerasin auton Nivavaarassa, niin hetken päästä lauma älypuhelinrunkkareita pyörineen tuli pörräämään auton ympärille, ihan selkeästi olin kohteena jossain aikuisten ohjaamassa julmassa pelissä, jossa älypuhelinaivopestyt pikkulapset ovat pelinappuloita ihmisten vainoamisessa. Osoittelivat joskus sormella tai huutelivat, että “toi se on”, kerran myös olin kuulevinani älypuhelinräkänokan puhuvan toiselle ääneen, että: “Tässä pitäisi olla joku doomboy”, katselivat minua,koiraa ja autoa, ihmettelivät missä se kohde on. Muistan jostain lukeneeni, että esim. Pokemon Go peliin tulee silloin tällöin jotain bonus-kohteita, miten nämä valitaan, ovatko ne ihmisiä, kuka nämä kohteet ohjelmoi peleihin Rovaniemellä, onko Poliisilla sormensa pelissä? Tässä on jo ainakin toistakymmentävuotta tätä mun jahtaamista, salakuuntelua, asuntojen salakatselua, ammattimaista nettihäirintää päivittäin, nykyään myös myrkytys- ja tappouhkauksiin viittaavia viestejä, ei ihan suoraan uskalleta sanoa, koska saatanan pelkureita ovat.

Tiedä sitten onko autoon asennettu joku paikannussiru vai itseeni, näistähän kirjoitellaan netissä urakalla, että ihmisiäkin chipataan ja murhataan.

ps. Näissähän on sekin piirre, että orjuutetuilla älynulikoilla on aina hirveä kiire paikalle, ihan kuin ois joku tietty aikaraja milloin pitää ehtiä tähän bonus-kohteeseen kuvaamaan. Todellisuudessa ne on vaan pikku-Aarnioiden juoksupoikia ja niiden kamerakännyköitä käytetään ihmisten perverssiin vainoamiseen. Monilla oo hajuakaan mihin niiden puhelimia ja tietokoneita käytetään.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s