RLTV:n pikkunilkki

RLTV näyttänyt aiemminkin vainoamistaitonsa Rovaniemellä, eilen pikkunilkki sinisessä autossa odotteli Nivavaaran Salen parkissa kun tulin kaupasta ja lähti pelkurimaisesti seuraamaan, olisin laittanut jarrut pohjaan vauhdista, ellei olisi ollut koira takapenkillä. Tein saman tempun aikoinaan G4S:n moukalle, joka ajoi Ounasvaaralla peräpuskurissa kiinni. Ei toi jokapäiväinen vainoaminen mitään turvaa ole, perverssien tirkistelijöiden puuhastelua. Tommonenki rääpäle tuskin tulis siviilikuteissa kadulla vainoamaan, mutta kun on auton, kameroiden ja poliisille soittamisen suojissa niin ollaan niin vitun polleeta pojua. Vartiointiliikkeet tahallaan seuraavat ja ärsyttävät ihmisiä väkivallan toivossa, kuten Helsingissäkin päivittäin huomasi.

Seuraavan esimerkin G4S:n typeryydestä Helsingissä kirjoitin aiemmin toisessa blogissani. Hakaniemen Sokoksen S-marketin finninaamavartija alkoi käydä liian tuttavalliseksi, kirjoitin blogissani, ettei kyttääjänörtillä ees parta vielä kasva. Muutaman kuukauden päästä, kun kävelin keskustassa, sama poju tuli keskellä katua viereeni kävelemään ja tuijotti komean partansa kera. G4S:lle kuitenkin hatunnosto siitä, että ainoa turva-alan firma, joka on pahoitellut vartijansa käytöstä piritorin S-marketista. Missä muuten G4S on nykyään, ei näkynyt stadis eikä enää Rovaniemelläkään, toilailivatko liikaa?

ps. Otinkin RLTV:n toimitusjohtajalle puhelun, koska olen korvia myöten täynnä turva- ja poliisikorruptiota ja vainoamista, eli mielestäni heidän pikkunulikka tuli vain minua vainoamaan, ei käynyt kaupassa, eikä kauppa ole kuulemma heidän toimi-aluettaan, lähti perääni vain härnäysmielessä. ONKO ROVANIEMEN POLIISEILLAKIN KOKKELIT NENÄSSÄ? Keksimällä keksitään rikollisia kuten Helsingissä ja lähetetään vartijoita perään joka kauppareissulle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s