JUSSI PAJUOJA EPÄOIKEUDEN PUOLUSTAJA

Kuten arvasin, eivät uskaltaneet vastata (Jussi Pajuoja), oikea titteli hänelle epäoikeuden puolustaja. Älkää uskoko oikeusasiamiehen oikeudellisuuteen, ylimielisiä kuten hallituksen jässikät. Eivät edes uskalla kertoa kansalle miten meitä kytätään, pimittävät varmasti paljon muutakin. Yli 10 vuotta, ehkä jo 20 vuotta vainottu ja kytätty Rovaniemellä ja Helsingissä, sitten kun alkaa taistelemaan oikeuksiensa puolesta, annetaan joku äärianarkistin titteli ja kohdellaan kuin roskaa. Ranskastakin taas hyvä esimerkki miten tämä ns. uuden maailman oikeus toimii, tietävät kameroiden paikat niin mennään nurkan taakse raiskaamaan, kuinkahan moni tapaus on jäänyt sinne nurkan taakse?

Luulis, että demokratiassa nää virkamiehet laitettais vaihtoon tasasin väliajoin. Tääkin Jussi-boy on jo pidemmältä ajalta tuttu, ensimmäisen vastauksen lähetti, ilmeisesti tahallaan, väärään osoitteeseen. Kun kuori vihdoin saapui, se oli kerran jo avattu, aika oideudenmukaista.

On ilmiselvää, ilman vastaustakin, että Rovaniemellä jalankulkijoita/autoja kytätään satelliitilla, samaa tekniikkaa käytetään ilmeisesti myös asuntojen tirkistelyyn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s