JOUKKOVAINOTTUJEN TUKI RY

Joukkovaino eli gangstalking, jos joku idiootti ei sitä vieläkään tajua ja poliisin/oikeusasiamiehen mukaan sitä ei ole olemassa. Helsingissä asuessa jo yritin etsiä netistä jotain tukiryhmää, maailmallahan näitä on, ainakin tukipuhelimia, voisin olla kyseisen yhdistyksen ensimmäinen asiakas tai tukihenkilö. Olen varma että syyttä vainottuja on Suomessakin tuhansia, yritetäänkö tällä peitellä oikeaa rikollisuutta? Aika jännä yhtälö, että poliisipäällikkö ja turvapäällikkö kärähtää sitten yli kymmenen vuotta jatkuneesta rikoskierteestä.

Jos Suomessa turvafirma tai muu taho vainoaa, ei ole muuta kuin pilleriresepti, olet muka masentunut, totta vitussa olet, jos vainotaan joka päivä. Myös Rovaniemellä sama meno jatkunut, salakuuntelua, asunnon salakuvaamista, kopterivainoa kotipihalla ja kun menee ruokaostoksille, heti jotain kyylääjäpervoja ryntää perässä, nuorilla jätkilläkää ei muuta
elämässä kuin muiden seurailu.

Ja hallituksen kriminaalit leikkaavat palveluja ja keräävät itselleen ja sukulaisilleen isoa rahasäilöä, haistakaa nyt pitkä V tekin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s