KYTTÄYS-SUOMI

Arvasin, että Imatran ampuja pillereillä puudutettu, kiusattu tai syrjäytynyt. Ei taida vieläkään Suomessa saada apua vaikka sitä yrittäisi hakea. Kaiken maailman kyttääviä paskiaisia, salakuuntelijoita, perässä ajelijoita kyllä riittää. Rovaniemellä ihmisten kyttääminen/vainoaminen tuntuu olevan jopa sairaammalla tasolla kuin Helsingissä, ei ehkä tarpeeksi meitä “kohteita” ja aivan liikaa kyttäämiseen koukussa olevia apinoita.

Helsingissä vapaaehtoistyön mehut vei myös kyttääminen. Kun esim. keskustelin tuettavien kanssa, sain heti facebookiin, meiliin tai muuhun nettipalveluun vittuilua perustuen siihen, että tiedetään mitä keskustelitte. Jotenkin salakuunneltiin vaikka en itse kantanut edes puhelinta enää mukanani, ehkä siihen käytettiin tuettavien puhelimia? Tai jos tein ATK-ohjausta vapaaehtoisena, siitäkin heti anonyymiä vittuilua mainosten muodossa. Lopettakaa se kyttäysperversio ja menkää vaikka vapaaehtoistöihin, ehkä näitä syrjäytyneitä Breivikin ihailijoitakin olisi muutama vähemmän.

Ja vielä kerran muistutan, että olen huomannut Rovaniemelläkin Poliisin ja turvafirmojen vainoamisen. Laillistettua joukkokiusaa! Mutta kyllä siellä taas natsipökaleitä oltiin suojaamassa!

ps. Politiikan mannekiinitkin heräilee vasta kun ihmisiä kaatuu. Saatanan moukat leikkaavat mielenterveyspalvelutkin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s