ELECTRONIC HARASSMENT CONT.

Elektroninen häirintä jatkuu Rovaniemellä, tänään Eteläkeskuksen Lidlissä 10:30. Huomasin että ainakin yksi työntekijä (myymälävastaava?) tunnisti, ei uskaltanut kertoa koko nimeään, ja pörräsi ympärillä älypuhelin sylissään. Tunsin saatanallista säteilytystä, meinasi taju lähteä. Samanlaista häirintää tapahtunut myös Saarenkylän Lidlissä, Prismassa ja Rovaniemen poliisiasemalla. Helsingissä elektroninen häirintä oli myös arkipäivää ja on ilmeisesti edelleen? Taatusti viimeinen kerta kuin käyn Rovaniemen Lidleissä, rikosilmoitus tehty ihan vaan muodon vuoksi. Saavat myös kytätä asiakkaitaan kameroilla, eikö sen pitäisi olla turvafirmojen tehtävä?

Lisää sähköyliherkkyydestä. Rovaniemelläkin näyttää siltä, että kun tiedetään tästä sairaudesta, niin tullaan tahallaan härnäämään älypuhelimella, vitun mobiilinörtit, pitäis vissiin vedellä korville kun poliisikin on liittynyt härnääjiin ja sallii kaikenlaisen vainoamisen?

Poliisijohtajan poikakin seuraili autoamme pari kuukautta sitten, tehnyt sitä myös aiemmin, silloin en tunnistanut. TAI aikamoinen sattuma, että kahdesti tulee perässä samaan paikkaan saman päivän aikana ja tunnistaa mutsin auton vaikka istuin sisällä. Haiskahtaa, että on poliisitekniikkaa käytössä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s